Loggamera White Label

Gör Loggamera till er egna IMD-tjänst, med egen logo och er grafiska profil

Marknadsför och sälj Loggamera Debitering som egen digital tjänst, det ger ökad varumärkesigenkänning och lojalitet hos era kunder. Genom att använda den färdiga plattformen kan ni snabbt lansera en skräddarsydd tjänst hos era kunder, utan att behöva investera tid och resurser i att utveckla en egen lösning från grunden.

Erbjud era kunder ett digitalt helhetskoncept inom IMD

Stärker er affär

Ni kan erbjuda Loggamera Debitering som en mervärdestjänst som kompletterar ert nuvarande tjänsteutbud. Det stärker er affär, kundrelation och skapar merförsäljning.

Snabbare lansering

Loggamera white-label lösning gör det möjligt för er att erbjuda era kunder en digital tjänst omedelbart, utan att ni tappar fokus på er kärnverksamhet. Det spar både tid och pengar att inte behöva bygga en egen lösning. 

Det sparar dig tid och pengar

Att utveckla en IMD-tjänst kräver både kompetens, tid och pengar. Ofta mycket mer än vad man först tror. Genom Loggameras white-label lösning får ni direkt en färdig tjänst som ni kan erbjuda era kunder.

Låter dig fokusera på din affär

Låt var och en göra det som de är bäst på. Vi är experter på mätinsamling och digitala tjänster, medans du förmodligen är expert på entreprenad och installation. Genom att ingå ett white-label partnerskap med oss kan du erbjuda dina kunder ett helhetskoncept inom IMD och samtidigt utveckla din affär.

Så fungerar Loggamera White Label

Elanvändning

Anpassad design med er grafiska profil

Anpassning utifrån er grafiska profil och med er logotyp. Det skapar en enhetlig och professionell varumärkesupplevelse för dina kunder, vilket i sin tur bidrar till ökad lojalitet och förtroende för ditt företag.

Vattenförbrukning

Installation och uppkoppling

Vi hämtar data från andra system och är kompatibla med flera mätsystem på marknaden. Vi har stöd för Modbus, M-bus, MQTT, och LoRaWan-enheter som enkelt kopplas till Loggamera.

Värme

Vi tar hand om utbildning, support och drift

Det enda ni behöver göra är att marknadsföra och sälja tjänsten till era kunder. Vi tar hand om resten med export av debiteringsfil till fastighetssystem, mätarrapporter och flaggning av eventuella driftstörningar.

Vill du veta mer?
Ring 08-446 81 800

Kontakta oss
Loggamera Debitering som white label

Koppla upp era kunder till Loggamera och tjäna mer pengar

Det finns många fördelar för el- och installationsföretag att välja Loggamera Debitering som en white label lösning till sina kunder. När en brf eller fastighetsbolag vill utöka sin mätning eller automatisera debitering av laddstolpar, så finns redan IMD-tjänsten på plats.    

Färdiga integrationer med mätsystem

Samlar all typ av undermätning ett system

Utvecklar ert erbjudande inom IMD