Loggamera Debitering

Spara pengar med Gemensam el

Att införa Gemensam el är en bra investering för bostadsrättsföreningar, oftast återbetald på två år eller mindre. Genom att lägga om elavtal till ett avtal för hela föreningen kan varje boende spara i snitt 1 500–2 500 kr årligen. En effektiv och ekonomiskt fördelaktig lösning för bostadsrättsföreningar.

Med vår debiteringstjänst får ni hela processen med insamling av mätning och debitering automatiserad, till er ekonomiska förvaltning.

Hur fungerar Gemensam el?

Elavtal tecknas gemensamt

Privata elabonnemang sägs upp och ett gemensamt elavtal tecknas för hela bostadsrättsföreningen, smarta elmätare installeras i lägenheterna och varje hushåll betalar endast för sin faktiska elanvändning.

Insamling av mätvärden

Mätvärden läses av, lagras och valideras i en redundant servermiljö. Kvalitetssäkring görs kontinuerligt för att upptäcka eventuella driftstörningar i mätningen. Problem loggas och rapporteras till förvaltning för åtgärd.

Debitering direkt på månadsavin

Beroende på faktureringsperiod, månad eller kvartal, exporteras debiteringsunderlag till er ekonomiska förvaltare. Automatiserat debiteringsflöde säkerställer rätt debitering av förbrukning.

Vill du veta mer?
Ring 08-446 81 800

Boka onlinemöte

Loggamera Boendeappen ingår alltid

För att bli mer energimedveten och minska både klimatavtryck och energikostnader, så är det en förutsättning att kunna följa sin energianvändning. Därför ingår alltid Loggamera appen med våra tjänster.

Ladda ner demo för iPhone eller Android.
Logga in med: brfdemo@loggamera.se, Lösenord: brfdemo

Lätt att använda

Jämför olika perioder

Se elpris per timme

Frågor och svar

Vad är Loggamera?

Loggamera är en IMD-plattform för insamling, validering och visualisering av alla typer av mätdata. Plattformen automatiserar debiteringsflödet med integration direkt till ekonomisk förvaltare och fastighetssystem.

Installerar Loggamera för Gemensam el?

Vi hjälper gärna er med rådgivning och kontakter till utvalda elinstallatörer på er ort.

Kan vi byta till Loggamera?

Ja, Loggamera kan samla in mätning från alla typer av mätsystem, som t ex från EcoGuard, Infometric, KTC eller Home Solutions. Kontakta oss så hjälper vid dig.

Färdiga integrationer med ekonomisk förvaltare och fastighetssystem

Loggamera har över 30 färdiga integrationer med olika ekonomiska förvaltare och fastighetssystem. Vi utvecklar löpande nya integrationer. Kontakta oss så får du veta mer.

sbc
Nabo
momentum
fortnox
hogia
momentum
Delagott Förvaltning
Se fler integrationer