Bli återförsäljare

Erbjud kunderna en digital helhetslösning inom IMD

Erbjuder du fastighetsägare och bostadrättsföreningar tjänster som ombyggnation till Gemensam el, individuell mätning och debitering av el och vatten, installation av laddboxar eller solcellsanläggningar?

Bli återförsäljare av Loggamera och erbjuda dina kunder en digital helhetslösning inom mätinsamling, debitering och visualisering av energidata.

Vill du veta mer? Ring 08-446 81 800

Bli återförsäljare av Loggamera IMD

Fördelar för dig

Ökad konkurrenskraft

Som elinstallatör kan du stärka din konkurrenskraft genom att integrera energiportalen Loggamera för individuell mätning och debitering i ditt erbjudande.

Tjäna mer pengar

Genom att erbjuda Loggamera i dina energilösningar så kan du få dina projekt att växa, få bättre kundrelationer och i slutändan tjäna mer pengar.

Fler affärer genom nätverkande

När du blir återförsäljare ingår du i Loggameras nätverk av utvalda installatörer. Vi kan då rekommendera dig när vi får förfrågningar om installationer på din ort.

Koppla upp solceller med Loggamera.
"För oss som leverantör och installatör inom smarta energilösningar innebär samarbetet med Loggamera ett perfekt partnerskap, där vi kan erbjuda våra kunder en öppen och oberoende plattform för individuell mätning och debitering, IMD.”

Olle Lilja

Försäljning, Gosol Energi

Frågor och svar

Vem kan bli återförsäljare?

Installationsföretag i hela Sverige som erbjuder fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter installationer inom IMD el, IMD vatten, ombyggnation för Gemensam el, laddboxar och solceller.

Hur gör vi med support?

Vi hanterar alla supportärenden som kunden har när det gäller insamlingen, validering av mätvärden och debitering. Som leverantör och installatör av anläggningen ansvarar ni fortlöpande för drift av anläggningen.

Kan vi marknadsföra Loggamera i vårt namn?

Ja, Loggamera finns som en white label-lösning, vilket innebär att vi kan skräddarsy energiportalen med er grafiska profil. Kontakta Jens Collin så får du veta mer, 08-446 81 800.

Hur blir man återförsäljare?

Kontakta Jens Collin VD och försäljningsansvarig på Loggamera så berättar han mer.
Telefon: 08-446 81 800, E-post: jens.collin@loggamera.se.

Vad är Loggamera?

Loggamera är en plattform för insamling och validering av mätdata. Loggamera finns i två olika produktutföranden, Loggamera Debitering är en heltäckande tjänst för individuell mätning och debitering. Loggamera Energi är för fastighetsägare som vill använda sin mätdata för analyser och energioptimering.

Vill du veta mer?
Ring 08-446 81 800

Kontakta oss